Porojooga, Body & Mind Wellness

POROJOOGA

Tule ja koe uusi joogaelämys Nuuksion Poropuistossa! Porojooga tarjoaa rentouttavan hetken metsän siimeksessä, missä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta mitä parhaimmassa seurassa.  Porojooga sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Nautimme erilaisista tasapainoharjoituksista ja annamme energian virrata läpi harjoituksen ja päätämme harjoituksen rentoutumishetkeen nauttien metsän rentouttavasta vaikutuksesta. Joogatunnin jälkeen tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa on tarjolla nokipannukahvia ja herkulliset pullat nuotiotulen äärellä. Kesyille poroille voi syöttää jäkälää. Hoitaja kertoo poroista.

Huomioithan pukeutumisessa sään mukaiset vaatteet. Oman joogamaton alle löytyy suojapressu ja myös retkimattoja löytyy talon puolesta.

Porojoogan kesto on yhteensä 1,5 h, josta joogan osuus 60 min ja kotakahvittelu 30 min. Ryhmän koko max 12 henkilöä.

ks. porotkin ovat taipuisia: https://youtu.be/dYaru44tBqw

 

 

Porojooga

MINDFULLNESS

on hyväksyvää tietoista läsnäoloa, aivojen treenausta ja mielen hyvinvoinnista huolehtimista. Kokouspäivän aivoja ilmastoiva mindfulness tuokio sisältää hyvinvointia lisääviä vinkkejä arkeen ja elvyttäviä ohjattuja harjoituksia. Mindfulness tuokio luo ilmavaa tunnelmaa, helpottaa asioiden omaksumista päivän aikana ja virkistää kehoa ja mieltä. Osa harjoitteista tai koko ohjelma toteutetaan ulkona luonnossa.

METSÄMIELI

Läsnäoloa ja luonnon lumoa. Metsämieli-menetelmä hyödyntää luonnon hyvinvointivaikutuksia ja tehostaa niitä metsäisillä, itsetuntemusta vahvistaville mielentaitoharjoitteilla. Ohjatun luontokävelyn aikana tutustut luonnon moninaisiin hyvinvointivaikutuksiin ja pääset kokeilemaan virkistäviä ja rentouttavia Metsämieli-harjoituksia ympäröivästä maisemasta nauttien.

CHI-KUNG

On tuhansia vuosia vanha kiinalainen hyvinvoinnin ja kasvun menetelmä. Chi kung sisältää hitaita virtaavia liikkeitä, staattisia asentoja ja meditatiivisia hetkiä. Harjoitukset rentouttavat, nostavat energiatasoa ja lisäävät sisäistä selkeyttä. Toteutus ulkona luonnon keskellä. Tee sisäinen matka – palaa ja koe maailma ja itsesi uutena!

Ohjelmien kestot alkaen 60 min. Henkilömäärä 15-30 hlö.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru