Body & Mind Wellness

BODY & MIND WELLNESS -OHJELMIA

MINDFULLNESS on hyväksyvää tietoista läsnäoloa, aivojen treenausta ja mielen hyvinvoinnista huolehtimista. Kokouspäivän aivoja ilmastoiva mindfulness tuokio sisältää hyvinvointia lisääviä vinkkejä arkeen ja elvyttäviä ohjattuja harjoituksia. Mindfulness tuokio luo ilmavaa tunnelmaa, helpottaa asioiden omaksumista päivän aikana ja virkistää kehoa ja mieltä. Osa harjoitteista tai koko ohjelma toteutetaan ulkona luonnossa.

METSÄMIELI – läsnäoloa ja luonnon lumoa. Metsämieli-menetelmä hyödyntää luonnon hyvinvointivaikutuksia ja tehostaa niitä metsäisillä, itsetuntemusta vahvistaville mielentaitoharjoitteilla. Ohjatun luontokävelyn aikana tutustut luonnon moninaisiin hyvinvointivaikutuksiin ja pääset kokeilemaan virkistäviä ja rentouttavia Metsämieli-harjoituksia ympäröivästä maisemasta nauttien.

CHI-KUNG on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hyvinvoinnin ja kasvun menetelmä. Chi kung sisältää hitaita virtaavia liikkeitä, staattisia asentoja ja meditatiivisia hetkiä. Harjoitukset rentouttavat, nostavat energiatasoa ja lisäävät sisäistä selkeyttä. Toteutus ulkona luonnon keskellä. Tee sisäinen matka – palaa ja koe maailma ja itsesi uutena!

Kestot: alk. 60 min
Henkilömäärä: 15 hlö - 30 hlö