Extremelajit

HIGH ROPE -RATA KARHUNPESÄLLÄ

Seikkailullinen High Rope -yläköysirata kulkee 6-10 m korkeudessa puusta puuhun Nuuksion kauniissa metsämaastossa, Karhunpesän tontilla. Rata sisältää huimia vaijeriliukuja, tasapainoilua ja kiipeilyä. Elämyksellinen adrenaliinipiikki kokouksen lomaan tai virkistyspäivän viettoon.

VAIJERILIUKU SAFARITALOLLA

Hauska ja huima noin 100 m pitkä vaijeriliuku Safaritalolta metsälammen yli vaikkapa yllätysohjelmana, osana suurempaa ohjelmakokonaisuutta tai siirtymisenä InipiSPA -kotakylpylään.

ABSEIL

Köydellä laskeutuminen kallioseinämältä. Voita korkean paikan kammosi, turvallisesti varmistettuna, asiantuntevien oppaiden johdolla. Pienryhmille.

Kiipeilykokeilua Karhunpesän 8 m korkealla ulkokiipeilyseinällä. Pienryhmille.

PIMEÄ FRISBEEGOLF

Karhunpesän haastava 9-väyläinen frisbeegolfrata (par 3) on pelattavissa myös pimeässä. Strobo-valaistut korit ja ledvalokiekot tekevät tästä uniikin haasteen ja elämyksen jo lajia harrastaneellekin.

ARKTINEN KAJAKKIPOOLO

Kumitäytteiset kajakit ja silmikkokypärät tekevät tästä vauhdikkaasta lajista turvallisen. Karsinnat ja finaali. Pelataan pelastuspuvuissa Safaritalon metsälammella ennen vesien jäätymistä.

ICE SPA -KUVIOKELLUNTAA

Vesi +4 astetta, ilma -12 astetta. Pulahda jäiseen veteen turvallisesti pelastuspuvuissa. Kuviokelluntaa ja pulikointia Safaritalon metsälammessa. Tämä aktiviteetti on yhdistettävissä saunomiseen InipiSPA -kotakylpylässä ja ruokailuun Safaritalolla takkatulen äärellä

ARCTIC SUPPING

Suppailua & kuivapukukelluntaa

Suppailukausi on nyt saanut jatkoa, kuivapuku päälle ja vesille. Niin kauan kun vedet ovat auki voidaan huoletta jatkaa suppailua ja samalla kokeilla hullunhauskaa kuivapukukelluntaa.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru