Melonta, soutu ja pyöräily

MELONTAKIERROS NUUKSION ERÄMAAJÄRVILLÄ

Melontakierros kahden hengen avokanooteilla Nuuksion upeissa maisemissa. Edetään hiljalleen meloen järveltä toiselle. Kannasten yli kalusto siirretään yhteisvoimin. Retken kruunaa evästauko näköalapaikalla. Kolmen järven kierroksessa, ohjelmaan sisältyy myös patikonti- ja suunnistusosuus Nuuksion erämaamaisemissa. Siirtyminen huviloistamme lähtöpaikkaan pyörillä. Reitin pituus kokonaisuudessaan yhteensä noin 6-10 km.

KIRKKOVENESOUTU KALLIOMAALAUKSILLE

Souturetki tiimihenkeen vuonomaisen Pitkäjärven eteläpäähän, jossa tutustumme kivikautisiin kalliomaalauksiin veneestä käsin. Oppaat toimivat perämiehinä. Soutumatkan pituus yhteensä noin 12 km. Minimi henkilömäärä yhdessä kirkkoveneessä on 8 soutajaa ja maksimi 14 soutajaa. Kahdessa kirkkoveneessä yhteensä max 28 soutajaa (14+14 hlö)

ROMVUOREN KIERROS

Romvuoren kierroksella tutustutaan Nuuksion kansallispuiston maisemaan tyypillisimmillään. Matkan varrelle mahtuu niin järviä, soita kuin jyrkänteitäkin. Kirkkovenesoutua Pitkäjärvellä, patikointia järviylängöllä ja pyöräilyä pikkuteillä on luontoliikuntaa parhaimmilaan, reippaasti edeten tai leppoisasti nautiskellen. Oppaat kertovat matkalla Nuuksion luonnosta. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään ja kierros tehdään vastakkaisiin suuntiin yhtä aikaa edeten. Ensimmäinen ryhmä aloittaa soudulla ja toinen ryhmä pyöräilyllä Haukkalamelle. Kierroksen kokonaiskesto on noin 2,5 h. Henkilömäärä 20-28 hlö / 1 kirkkovene ja 40-56 hlö / 2 kirkkovenettä.

SAMPPANJASOUTU

Tässä kirkkoveneilyn aatelislajissa kierrettävä poiju on myös “nautiskeltava” ennen kisan jatkumista. Hauska tiimiohjelma kahden venekunnan kesken. Venekunnat yhteensä minimi 16 soutajaa (8+8 hlö) ja maksimi 28 soutajaa (14+14 hlö).

KAJAKKIPOOLO

Kumitäytteiset kajakit ja silmikkokypärät tekevät tästä vauhdikkaasta lajista turvallisen. Karsinnat ja finaali. Pelataan Safaritalon metsälammelle. Kylmän sään aikana käytössä pelastuspuvut lisäveloituksesta.

PYÖRÄILYRETKI NUUKSIOSSA

Pyöräilyretki Nuuksion vaihtelevassa maastossa, joko leppoisasti edeten tai haastavampia reittejä hakeville. Toteutus ryhmän toiveen mukaisesti. Reitit kulkevat pikkuteitä ja polkuja pitkin, varsinainen maastoajo Nuuksion kansallispuistossa on kielletty. Kalustostamme löytyy sekä retkipyöriä että maastopyöriä. Fatbiket lisätilauksesta.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru