Teambuilding, tiimikisat

NOUX CHALLENGE TIIMIOHJELMA

Osallistujat jaetaan sattumanvaraisiin joukkueisiin, jotka lähtevät kiertämään tehtävärasteja lähimaastoon. Harjoitteissa kohdataan erilaisia ryhmähenkeä, kommunikointia, luovaa ongelmaratkaisua ja johtamista vaativia tehtäviä – huumorimieltä unohtamatta. Yhteishenki ratkaisee menestyksen! Ohjelma sopii kaikille, ikään tai kuntoon katsomatta.

PHOTO HUNT

Tiimi-/suunnistusohjelma, jossa tehtävänä on etsiä valokuvissa näkyvät kohteet lähimaastosta ja kuvata ne uudelleen hieman yllättävienkin ohjeiden avulla. Lopuksi kuvien läpikäynti ja arvostelu sisätiloissa sekä voittajatiimin julistaminen raikuvin aploodein! Kahvit ja kahvileipä nautitaan kuvien läpikäynnin aikana.

NUUKSION NUUSKINTA

Hauska, kaikille sopiva GPS suunnistusohjelma joukkueittain kansallispuiston maisemissa. Rasteilta poimitaan koodit hieman kinkkisiin luontoaiheisiin kysymyksiin, jotka lopuksi ratkotaan ja pisteytetään koko ryhmän kesken.

PAREMMAT PIHAKISAT

Pieni kilpailumieli taitaa asua meissä kaikissa. Leikkimielinen tiimikisa vuodenaikaan sopivilla välineillä on piristävä osa kokouspäivää tai itse ASIA. Lajivalikoima on monipuolinen, aina ei pelkkä raaka voima vie voittoon. Ripaus fysiikkaa, nokkeluutta ja ryhmähenkeä tuottaa helposti hauskoja hetkiä isollekin joukolle. Ohjelma on räätälöitävissä käytettävissä olevan ajan ja toiveiden puitteissa.

MULTISPORT

Seikkailu-urheilu tai multisport on tosimiesten ja -naisten laji! Maastopyöräily, melonta, suunnistus ja rastitehtävät erottelevat viejät niistä jotka vikisevät. Lajin luonteeseen kuuluvat myös erilaiset köysiaktiviteetit ja saatetaanpa välillä joutua uimaankin. Kisat voidaan järjestää tosimielessä "numero rinnassa" tai rennompana liikuntatapahtumana toiveenne mukaisesti.

TARKKUUSHEITTO JA AMMUNTA

JOUSIAMMUNTA
Klassinen Robin Hood haaste – käden tarkkuutta ja mielen hallintaa.

KIRVEEN HEITTO
Jo muinaiset viikingit – tapparalla tarkasti targettiin.

PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
Survival taitojen aatelia Amazonin viidakosta – riittääkö puhallus?

JOUSIMETSÄSTYS
Jousiammuntaa 3D eläinhahmoihin (1:1) – hauska ja erilainen jousiammuntaohjelma, joka tyydyttää metsästysviettiä ekologisella tavalla.

WOW – walk on water

Astu sisään jättipalloon ja kävele, juokse tai löhöile – kastumatta! Pallon sisällä voi pyöriä turvallisesti noin 10 min kerrallaan. Toteutus Safaritalon metsälammella. Hauska ohjelma esim. ennen saunomista InipiSPA -kotakylpylässä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru