Kokous- ja virkistyspäivä

24.03.2022

Nyt on aika varata kevään virkistyspäivä ja kokoontua pitkästä aikaa yhteen kasvotusten.

Viihtyisät hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa tarjoavat mukavat kokoontumistilat omassa luonnon rauhassa. Kansallispuiston poluille pääsee suoraan pihalta ja ammattitaitoisten oppaiden johdolla järjestyvät monenlaiset aktiviteettiohjelmat aina sauvakävelystä seikkailullisempiin lajeihin ja tiimipäivän ohjelmiin. Yhdessä tekeminen kohottaa ryhmähenkeä ja lisää motivaatiota sekä ennen kaikkea virkistää mieltä kaiken maailman myllerryksen keskellä.

Ruokapalvelut, saunominen ja pienemmille ryhmille myös majoitus onnistuu tiloissamme. Virkistyspäivän viettoon voi sisällyttää myös käynnin Nuuksion Poropuistossa ja tutustua suloisiin sarvipäihimme sekä nauttia päivällistä tunnelmallisessa kodassa nuotiotulilla.

Ota yhteyttä ja kerro toiveenne niin lähetämme tarjouksen tuota pikaa. Suositut, varsinkin loppuviikon päivät varataan nopeasti.

Tervetuloa virkistymään luonnon rauhaan!

#tiimipäivä #virkistyspäivä

sma@sma.fi  *  Puh. 050 5440802

 

     WOW-palloilu WOW-palloilu

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru