KOE TUNNELMALLISIA HETKIÄ NUUKSIOSSA JA PORKKALASSA
tarjoamme puitteet joissa viihdyt
Ota meihin yhteyttä
NUUKSION POROPUISTO
voit syöttää kesyjä porojamme
Ota meihin yhteyttä
LUMOUDU KOTIMAISISTA MAUISTA
meillä suomalainen ruoka on kunniapaikalla
Ota meihin yhteyttä
NÄISSÄ MAISEMISSA SIELU LEPÄÄ
hengitä raikasta puhdasta ilmaa ja nauti
Ota meihin yhteyttä
UNOHDA ARJEN KIIREET
meillä on hyvät puitteet rentoutumiselle
Ota meihin yhteyttä
MEILLE MAHTUU ISOMPIKIN JOUKKO
järjestä kokous luovassa ympäristössä
Ota meihin yhteyttä
VIETÄ AKTIIVINEN TIIMIPÄIVÄ
meiltä löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun
Ota meihin yhteyttä

Elämyskokous hirsihuvilassa ja luonto-ohjelmapalvelut

Tunnelmalliset hirsihuvilamme ja sijaintimme keskellä Nuuksion kansallispuistoa, sekä Porkkalan merellinen ympäristö, tarjoavat upeat puitteet kokous- ja virkistyspäivän viettoon pääkaupunkiseudulla. Tiloissamme on aina vain yksi ryhmä kerrallaan, joten tilaisuuden voi pitää täysin omassa rauhassa.

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1994. Vahvuutemme on vuosien kokemus alalla ja joustavuus tapahtumien järjestelyissä. Meillä on omat kiinteät tilat Nuuksiossa, johon on lyhyt etäisyys Helsingistä ja lentokentältä. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja meillä on aina vain yksi ryhmä tiloissamme kerrallaan. Ruokatarjoilut valmistamme omasta keittiöstä paikan päällä kauden tuoreista raaka-aineista. Aktiviteettitarjontamme on laaja ympärivuotiseen luontoliikkumiseen ja oppaamme ovat alan ammattilaisia. Aktiviteeteille on laadittu asianmukaiset turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat. Yrityksellämme on toimintansa kattava vastuuvakuutus.

Vastuullisuus:

Noudatamme toiminnassamme kestävän luontomatkailun periaatteita ja vastuullisia valintoja. Oppaillamme on korkea paikallinen tietämys ja käytämme aktiviteettipalveluissa pääsääntöisesti jo olemassa olevia kulkureittejä.

COVID-19: Koronapandemiasta johtuen kiinnitämme erityistä huomiota tilojemme siivoukseen. Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan vieraiden välissä ja ammattilainen toteuttaa siivouksen vieraiden vaihtuessa. Käsipyyhkeinä käytämme paperipyyhkeitä ja käsidesiä on tarjolla. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita ja toimimme sen mukaan. Aktiviteettiohjelmissa kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen ja turvaväleihin.

Tervetuloa viihtymään turvallisesti!

 

Karhunpesän kallioterassi

Ajankohtaiset ja uutuudet

10.5.2020
KORONATIEDOTE Lue lisää...

14.4.2021
Turvallinen virkistystapahtuma sisältää ohjattua liikuntaa ulkona luonnossa sekä herkullisen BBQ-aterian hirsihuvilamme ulkoterassilla, kansallispuiston upeissa maisemissa. Lue lisää...

29.3.2020
Varaa Karhunpesän huvila perheellesi tai pienryhmälle ja pakene luonnon rauhaan Nuuksioon! Lue lisää...

Hirsihuvilat Nuuksiossa ja Porkkalassa

Aktiviteettiohjelmat

Nuuksion Poropuisto ja White Reindeer -kotaravintola

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa, jossa voit tutustua kesyihin poroihimme ja syöttää niille jäkälää.

Nauti nokipannukahvit, lounas tai kolmen ruokalajin illallinen viinin kera poropuiston tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa, joka soveltuu myös erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen majoitusmahdollisuuden poropuiston ekologisissa päremajoissa, joiden ikkunasta käsin voit syöttää poroja.

Nuuksion poropuiston yleiset aukioloajat voi tarkistaa omilta nettisivuilta ja muina aikoina vierailulle voi tulla yksityisvarauksella. https://www.NuuksioReindeerPark.fi

Tutustu Poropuistoon

Tarjouspyyntö

Kerro meille tapahtumasi osallistujamäärä, haluamanne aktiviteetit ja ruokailun tarve – me laskemme tarjouksen räätälöidysti juuri tarpeittenne mukaan.

Palaute

Palvelumme kehittämiseksi olisimme erittäin kiitollisia antamastanne asiakaspalautteesta. Lähetä palautetta joko sähköpostilla tai somekanaviin: Facebook, Instagram, Twitter.

#NuuksioSMA