KOE TUNNELMALLISIA HETKIÄ NUUKSIOSSA JA PORKKALASSA
täydelliset puitteet viihtymiseen
Ota meihin yhteyttä
NUUKSION POROPUISTO
koe ripaus pohjoisen taikaa
Ota meihin yhteyttä
HERKULLISIA MAKUELÄMYKSIÄ
suomalainen ruoka kunniapaikalla
Ota meihin yhteyttä
LUONNON HELMASSA SIELU LEPÄÄ
luonnossa liikkuminen alentaa verenpainetta ja stressiä
Ota meihin yhteyttä
UNOHDA ARJEN KIIREET
ja rentoudu
Ota meihin yhteyttä
MEILLE MAHTUU ISOMPIKIN JOUKKO
villasukkakokous luovassa ympäristössä
Ota meihin yhteyttä
VIETÄ AKTIIVINEN TIIMIPÄIVÄ
meiltä löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun
Ota meihin yhteyttä

Hirsihuvilat ja luonto-ohjelmapalvelut

Sea & Mountain Adventures on pitkän linjan matkailualan toimija, jo vuodesta 1994 lähtien. Vahvuutemme on vuosien kokemus alalla ja joustavuus tapahtumien järjestelyissä. Vuonna 2024 juhlimme ylpeänä 30-vuotista taivaltamme.

Tunnelmalliset hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa sekä Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat upeat puitteet kokous- ja virkistyspäiville sekä erilaisille tapahtumille. Karhunpesän voi myös vuokrata omatoimisesti ilman lisäpalveluita, jolloin voit nauttia rauhasta ja luonnon läheisyydestä täysin omassa rauhassa.

Yksilöllinen palvelu

Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja tiloissamme on aina vain yksi ryhmä kerrallaan. Tämä takaa rauhallisen ympäristön, jossa voi keskittyä kokoukseen, rentoutua ja nauttia ajasta luonnon helmassa.

Monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden

Aktiviteettitarjontamme on laaja ympärivuotiseen luontoliikkumiseen. Ammattitaitoiset oppaamme johdattavat sinut luontoelämyksiin, jotka on suunniteltu turvallisuus ja vastuullisuus edellä. Aktiviteettien turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat on laadittu huolella. Yrityksellämme on toimintansa kattava vastuuvakuutus. Tutustu aktiviteetteihimme tarkemmin Tiimipäivät-sivullamme.

Herkulliset Ruokatarjoilut

Valmistamme ruokatarjoilut paikan päällä omassa keittiössämme, käyttäen kauden tuoreita raaka-aineita. Huomioimme kaikki etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot ja allergiat, joten voit nauttia maukkaista aterioista huoletta.

Suomen Eteläisin Poropuisto

Nuuksion poropuisto on Suomen eteläisin, ja sen toiminta on osa palvelutarjontaamme. Tule tutustumaan näihin upeisiin eläimiin ja koe Lapin taikaa  pääkaupunkiseudulla.

Kestävän Luontomatkailun Edelläkävijä

Olemme sitoutuneet kestävän luontomatkailun periaatteisiin ja vastuullisiin valintoihin. Yrityksellemme on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki sekä GOOD TRAVEL SEAL -sertifikaatti osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun hyväksi. Olemme myös aktiivisesti mukana Nuuksio Lakeland -yhteistyöverkostossa, joka edistää alueen matkailua ja yhteistyötä.

Tutustu Palveluihimme

Tutustu lisää palveluihimme ja tarinaamme yläpalkin valikoista. Löydät sieltä myös historiikkimme, joka kertoo yrityksemme matkasta vuosien varrella. Sea & Mountain Adventures tarjoaa ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja korkeatasoista palvelua kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta pääkaupungin läheisyydessä.

 

 

Good Travel Seal

 

 

 

Tripper Certificate

 

Tripper Certificate

 

 

Ajankohtaiset ja uutuudet

11.3.2024
Varaa paikka ja ohjelma tiimipäivällesi pikaisesti! Lue lisää...

Hirsihuvilat Nuuksiossa ja Porkkalassa

Aktiviteettiohjelmat

Nuuksion Poropuisto ja White Reindeer -kotaravintola

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa, jossa voit tutustua kesyihin poroihimme ja syöttää niille jäkälää.

Aukioloajat ja vierailu

Poropuisto on avoinna yleisölle lauantaisin ja sunnuntaisin. Muina aikoina vierailu onnistuu ainoastaan tilauksesta.

White Reindeer -kota

Puistossamme sijaitseva tunnelmallinen White Reindeer -kota on varattavissa ryhmille lounas- tai illallispaikaksi tai vaikkapa rennoksi kokouspaikaksi.

Ekologinen majoitus

Tarjoamme myös ainutlaatuisen majoitusmahdollisuuden poropuistomme ekologisissa päremajoissa. Päremajat toimivat myös lisämajoituksena Karhunpesän varanneelle ryhmälle.

Lue lisää ja tutustu poropuistoon

Vieraile verkkosivuillamme ja tutustu poropuiston tarjontaan: https://www.NuuksioReindeerPark.fi

Tutustu Poropuistoon

Räätälöity ohjelma toiveenne mukaan

Kerro meille tapahtumastanne – ryhmän koko, aikataulu ja muut toiveet – niin suunnittelemme ohjelman juuri teille sopivaksi. Täytä tarjouspyyntölomake yläpalkista tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sma@sma.fi. Tehdään yhdessä unohtumattomia hetkiä!

Kiitos palautteestasi!

Arvostamme palautettasi, jonka voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen sma@sma.fi tai jakaa sosiaalisen median kanavissamme. Olemme kiitollisia, jos jaat kuvia vierailustasi käyttäen hashtagia #NuuksioReindeerPark.

Pysy ajan tasalla ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook: SeaMountainAdventures
Instagram: @NuuksioReindeerPark
X: @NuuksioSMA

Tutustu myös verkkokauppaamme: smashop.johku.com

Anna palautetta Googlessa:

Karhunpesä:  https://g.page/r/CdtJHop4JPgjEB0/review
Päremajat Naava ja Pihka: https://g.page/r/CW9ItS4eRTlIEB0/review
Nuuksion Poropuisto: https://g.page/r/CdzZ2oKYUaD2EBM/review
Safaritalo: https://g.page/r/CboBkISiCJaJEBM/review

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru