AKTIVITEETTIOHJELMIA PORKKALASSA

KOTKANKALLION AARREJAHTI -TIIMIOHJELMA

Hauska, älynystyröitä vaativa tiimiohjelma toteutetaan Kotkankallion pihapiirissa joukkueittain. Tehtävä ei ole helppo, kätköpaikan salat paljastuvat vasta kimuranttien arvoitusten ratkettua. Tiimit joutuvat hoksottimia vaativien haasteiden eteen ja käden taitojakin kaivataan. Kaikkien panosta tarvitaan, loppujen lopuksi yhteistyö on voimaa!

PYÖRÄILYRETKI LINTUTORNILLE

Mutkittelevat hiekkatiet ylä- ja alamäkineen vievät polkien perille määränpäähän. Pyöräilyretken kohokohta on kipuaminen lintutorniin, josta avautuvat upeat näkymät merelle, hyvällä säällä jopa Tallinnaan asti. Matka on pitkä ja varmasti myös hikinen, mutta tämän jälkeen saunan löylyt ovat sitäkin upeammat. Pyöräilymatkan pituus yhteensä noin 13,2 km.

LINTURETKI

Koe saariston upea kevätluonto ja lintujen kevätmuutto! Ohjelmaan sisältyy patikointia ja myös hauskoja lintuaiheisia tehtäviä. Sisältää kiikarit ja muutaman kaukoputken. Siirtyminen omalla kuljetuksella Lähteelän virkistysalueelle, noin 7 km Villa Kotkankalliosta.

RETKI PAMSKATANILLE

Siirrytään omalla kuljetuksella Porkkalanniemen virkistysalueen parkkipaikalle (etäisyys Kotkankalliosta 9,3 km), jossa oppaamme on vastasssa. Patikointiretki merellisissä maisemissa Pamskatanille, Porkkalanniemen eteläkärkeen. Matkalla on hyvä mahdollisuus myös bongata kauriita. Opas kertoo Porkkalan luonnosta. Patikoinnin pituus yhteensä noin 5 km.  

SAARIKIERROS MERIKAJAKEILLA

Upeaan lähisaaristoon tutustuminen merimelojan perspektiivistä. Kajakkimelonnan salat ja perusteet sekä turvallisuusinfo käydään läpi asiantuntevan oppaan johdolla ennen merelle lähtöä.

 

 

VENEELLÄ PORKKALAAN

Yhdistä Villa Kotkankallion vierailuun tulo vauhdikkaasti RIB-veneellä, tyylikkäästi moottorijahdilla tai nautiskellen purjeveneellä. Yhteistyökumppaneiltamme löytyy merikuljetusta joka lähtöön. Lähin venestama on Porkkalan merikylä, 8 km Villa Kotkankalliosta.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru