Ruoka ja juoma

RUOKAPALVELUT

Ruoka valmistetaan paikan päällä omassa keittiöissämme kauden tuoreista raaka-aineista.

Pyrimme huomioimaan paikalliset tuottajat ja kasvispainotteisuuden ruokahankinnoissamme sekä olemaan vastuullisia ja suosimaan reilun kaupan tuotteita.

Menuissa korostuvat riista ja perinteinen suomalainen keittiö. Kesäkautena grilli ja savustuspönttö ovat kovassa käytössä; paikan päällä loimutettu lohi lisukkeineen vievät kielen mennessään. Talvella hämyisät kynttiläillalliset takkatulen äärellä tai nuotiotulilla tunnelmallisessa kodassa rentouttavat mieltä arjen keskellä.

Huomioimme ruokapalveluissa etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Safaritalon keittiöstä ruoka toimitetaan myös Karhunpesän huvilalle ja White Reindeer -kodalle poropuistoon sekä valmistetaan suolapalat InipiSPA-saunatiloihin ja retkieväät maastoon. Menut yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiville ja hääjuhlaan suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

JUOMATARJOILUT

Villa Kotkankalliossa, Safaritalolla, InipiSPA -kotakylpylässä ja White Reindeer -kodassa on anniskeluoikeudet. Omat juomat ovat sallittuja vain Karhunpesällä.

 

 ​​​​​​

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru