Ruoka ja juoma

RUOKAPALVELUT

Ruoka valmistetaan paikan päällä Safaritalon ja Villa Kotkankallion ravintolakeittiöissä kauden tuoreista raaka-aineista. Menuissa korostuvat riista ja perinteinen suomalainen keittiö. Kesäkautena grilli ja savustuspönttö ovat kovassa käytössä; paikan päällä loimutettu lohi tai savustettu liha lisukkeineen vievät kielen mennessään. Talvella hämyisät kynttiläillalliset takkatulen äärellä tai nuotiotulilla tunnelmallisessa kodassa rentouttavat mieltä arjen keskellä. Huomioimme ruokapalveluissa etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Safaritalon keittiöstä ruoka toimitetaan myös Karhunpesän huvilalle ja White Reindeer
-kodalle poropuistoon sekä valmistetaan suolapalat InipiSPA-saunatiloihin ja retkieväät maastoon. Villa Kotkankallion tilaisuuksissa ruoka valmistetaan paikan päällä omassa keittiössä. Menut yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiville ja hääjuhlaan suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

JUOMATARJOILUT

Villa Kotkankalliossa, Safaritalolla, InipiSPA -kotakylpylässä ja White Reindeer -kodassa on anniskeluoikeudet. Karhunpesällä omat juomat ovat sallittuja.

 

 ​​​​​​