Nuuksion Poropuisto

Nuuksion Poropuisto

Nuuksion Poropuisto

Nuuksiontie 83, Espoo
(n. 30 km Helsingistä ja lentokentältä, 1 km Haltiasta)

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa. Porot saapuivat lapista Nuuksioon jouluna 2013, kevällä 2019 tuli kaksi poroa lisää ja helmikuussa 2021 saimme tarhaan pienen suloisen valkoisen poronvasan. Valkoinen poro on erittäin harvinainen. Poroja on tällä hetkellä seitsemän: Härät Niila (s. 2012) ja Usva (s. 2018) sekä vaatimet: Taika (s. 2013), Lumi (s. 2013), Nella (s. 2013), Tähti (s. 2016) ja Helmi (s. 2020). Tähti on Usvan emo.

White Reindeer -kota
Poropuistossa sijaitseva tunnelmallinen White Reindeer -kota on varattavissa ruokailu- ym. tilaisuuksia varten. Suosittuja kotamenuita ovat mm. paikan päällä loimutettua lohta lisukkeineen tai riistakäristys lapin leipäjuuston ja lakkahillon kera. Tiloissa on anniskeluoikeudet. Pienestä matkamuistopuodista voi ostaa tuliaisia vierailun päätteeksi. Kodassa on vietetty häitä ja ristiäisiä, juhlittu onnistunutta työprojektia tai vain nautittu unohtumattomasta ja rentouttavasta hetkestä nuotiotulilla ja tarunomaisten porojen seurassa. Poropuisto sijaitsee Karhunpesän tontilla, joten vierailun ja kotaruokailun voi hyvin yhdistää myös Karhunpesän varauksen yhteyteen.

Ametistikaivos UUTUUS!  
Kotimaiset raaka-ametistit on kaivettu ekologisesti käsin lapiolla ja hakulla, herkkää lapin luontoa kunnioittaen. Kivien hiilijalanjälki ja taustat ovat 100%:sesti kunnossa. Nyt sinulla on mahdollisuus kaivaa oma onnenkivesi Nuuksion Poropuiston kaivosladossa!

Päremajat
Tutustu myös ekologiseen ja elämykselliseen kahden hengen majoitusmahdollisuuteen päremajassa porojen seurassa. Päremajoja on 2 kpl, Naava ja Pihka.

COVID-19: Koronapandemiasta johtuen kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen, turvaväleihin​​​​​ ja korkeaan hygieniatasoon​. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen kokemuksen poropuistossamme.

Yleiset aukioloajat
Poropuiston yleiset aukioloajat ja lisäinformaatiota on nähtävissä poropuiston omilta sivulta. Yksityisvaraukset ovat mahdollisia kaikkina muina aikoina tilauksesta.

https://www.nuuksioreindeerpark.fi/fi/

Pääsylipun yleisille aukiolopäiville voi ostaa joko paikan päältä tai kätevästi etukäteen SMA SHOP verkkokaupastamme. Yhteislippu poropuistoon ja ametistikaivokseen -10% verkkokaupasta.

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru