Nuuksion Poropuisto ja White Reindeer kotaravintola

Nuuksion Poropuisto ja White Reindeer kotaravintola

Nuuksion Poropuisto

Nuuksiontie 83, Espoo
(n. 30 km Hgistä ja lentokentältä, 1 km Haltiasta)

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Porot saapuivat Karigasniemeltä Nuuksioon jouluna 2013 ja ovat hyvin sopeutuneet uuteen etelän kotiinsa. Poroja on viisi: Härkäporot Oscar ja Niila sekä vaatimet: Taika, Lumi ja Nella. Oscar on tokan vanhin ja johtaja, syntynyt v. 2010, Niila on syntynyt v. 2012 ja vaatimet v. 2013.

Poropuistoalueella sijaitsee tunnelmallinen White Reindeer kotaravintola, jossa voi tilauksesta nauttia nokipannukahvia, lounaan tai kolmen ruokalajin illallisen. Tiloissa on anniskeluoikeudet. Suosittuja kotamenuita ovat mm. paikan päällä loimutettua lohta lisukkeineen tai riistakäristys lapin leipäjuuston ja lakkahillon kera. Ks. menuehdotukset omalta sivulta menuvalikosta. Pienestä matkamuistopuodista voi ostaa tuliaisia vierailun päätteeksi. Kodassa on vietetty häitä ja ristiäisiä, juhlittu onnistunutta työprojektia tai vain nautittu unohtumattomasta ja rentouttavasta hetkestä nuotiotulilla ja tarunomaisten porojen seurassa.

Poropuisto sijaitsee Karhunpesän tontilla, joten vierailun ja kotaruokailun voi hyvin yhdistää kokouspäivän lomaan. Tutustu myös eksoottiseen majoitusvaihtoehtoon poropuistossamme.

Nuuksion poropuisto ja kotaravintola ovat auki tilauksesta. Yleiset aukioloajat ja lisäinformaatio on nähtävissä poropuiston omilta sivulta: www.NuuksioReindeerPark.fi.