Nuuksion Poropuisto

Nuuksion Poropuisto

Nuuksion Poropuisto

Nuuksiontie 83, Espoo, Finland
(30 km Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä, 1 km Suomen luontokeskus Haltiasta)


Koe ripaus pohjoista taikaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Ensimmäiset porot tulivat Suomen Lapista Nuuksioon jouluna 2013, kaksi poroa tuli lisää keväällä 2019 ja nuorin, suloinen valkoinen poro saapui helmikuussa 2021. Puistossa on nyt 6 poroa. Härkäporo Usva (s. 2018) sekä vaatimet: Taika, Lumi, Nella (s. 2013), Tähti (s. 2016) ja Helmi (s. 2020). Tähti on Usvan emo.

White Reindeer -kota

Poropuistossa sijaitseva tunnelmallinen White Reindeer -kota toimii tilausravintolana ryhmille. Kodassa on anniskeluoikeudet. Poropuiston yleisinä aukioloaikoina pääsymaksuun sisältyy nokipannukahvi (tee, mehu) ja korvapuusti tai kesäkautena tikkupullan paistamista nuotiolla.

Poropuistovierailun, nuotiokahvit tai kotaruokailun voi yhdistää Karhunpesän varaukseen.

Ametistikaivos 

Kotimainen ametisti raakakivi on ainutlaatuinen muisto, jossa on Lapin taikaa ja kivienergiaa. Ametisti on meditaatio- ja voimakivi, jonka uskotaan rauhoittavan, suojelevan ja vahvistavan elämän virtaa. Voit ostaa kaivospassin vierailusi aikana ja kaivaa oman onnenkivesi. Kiven mukana tulee aitoustodistus.

Poropuiston yleiset aukioloajat ja lisätietoa löytyy poropuiston omilta verkkosivuilta: https://www.nuuksioreindeerpark.fi/en/.

 

 

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru