Aktiviteettiohjelmat

AKTIVITEETIT

Vietä tiimipäivä tai virkistyspäivä Karhunpesällä tai Safaritalolla Nuuksiossa tai Villa Kotkankalliossa Porkkalassa. Tarjoamme luontoaktiviteettiohjelmia ryhmille kokouspäivän oheen sekä tiimi-/virkistyspäivän viettoon ympäri vuoden.

Oppaamme ovat kokeneita alan ammattilaisia sekä EA-taitoisia. Aktiviteeteille on laadittu asianmukaiset turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat. Yrityksellämme on toimintansa kattava vastuuvakuutus. Suosittelemme, että osallistujilla on oma/työnantajan matka- tai tapaturmavakuutus.

Noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita. Yrityksellemme on myönnetty Good Travel Seal ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatit osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Osallistujat saavat tarkan ohjeistuksen ennen ohjelman alkua. Osallistuminen aktiviteetteihin päihtyneenä on kielletty turvallisuussyistä. Suosittelemme varustautumaan sään mukaisesti ja varaamaan mukaan maastoon sopivat jalkineet. Vuokraamme tarvittaessa myös ulkoiluvarusteita. Palvelukielenämme ovat suomi ja englanti.

Aktiviteettiohjelmia voi myös yhdistää keskenään, joten päivän ohjelma on räätälöitävissä käytettävissä olevan ajan, toiveiden ja henkilömäärän mukaan.

"Ulkoilla voi joka säällä, se on vain asenteesta ja varusteista kiinni"

Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin tiimi- ja virkistyspäivän viettoon menuvalikosta:

- Aktiviteettiohjelmia Nuuksiossa
- Talviohjelmat
- Aktiviteettiohjelmia Porkkalassa

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru