Talviaktiviteetit

Yhdistä virkistävä ulkoiluohjelma joko osaksi kokouspäiväänne tai se voi olla itse asia. Talven eri aktiviteetteja voi yhdistää isommallekin porukalle kiinnostuksen mukaan. Ulkoilun päätteeksi voi varata saunan paljuineen sekä ruokailun takkatulen äärellä.


LUMIKENKÄVAELLUS TAI LIUKULUMIKENKÄILYÄ

Mikäli hiihtotaitosi ovat ruostuneet, ei hätää, sillä tämän helpommaksi ei lumessa liikkuminen juuri muutu. Talvinen kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet lumikenkäilylle. Lajia on helppo harrastaa eikä se vaadi erityisosaamista. Lumikengillä voi helposti kävellä umpihangessa ja reitin haastavuustason voi määritellä ryhmän toiveen mukaan.

Liukulumikengillä liikkuminen on enemmänkin liukumista / hiihtämistä ja alamäet pääsee myös laskemaan. Hauskaa, kaikille sopivaa talviulkoilua esim. kokouksen lomaan tai virkistyspäivän viettoon.

POTKUKELKKASAFARI JA TALVIKALASTUKSEN TAIKAA

Potkukelkkailua suksijalaksin varustetuilla kelkoilla Pitkäjärven jäällä sekä pilkkiongintaa. Potkukelkka toimii samalla pilkkijakkarana. Retkellä mukana lämmintä mehua. Varustauduthan retkelle lämpimin vaattein ja jalkinein. Meiltä voi tarvittaessa vuokrata pilkkihaalarit ja lämpösaappaat.

ALPPICURLING

Sporttinen joukkuepeli Keski-Euroopasta. Pelataan lumiradalla tai luonnon jäällä.
Pukeuduthan lämpimästi sään mukaan.

TALVEN RIEMUA

Talvinen toimintapäivä voi sisältää useita eri aktiviteetteja kuten: Lumikenkäilyä, pilkkiä, potkukelkkailua, alppicurlingia, lumiveistoskilpailun, mäen laskua, pelastuspukupulikointia, umpihankihiihtoa, laskettelua Safaritalon naapurissa sijaitsevassa Swing Hillin laskettelukeskuksessa. Valitaan muutama aktiviteetti ryhmän koosta ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen. Päivän päätteeksi saunomista, ruokailua ja rentoa illanviettoa takkatulilla.

ICE SPA -KUVIOKELLUNTAA

Vesi +4 astetta, ilma -12 astetta. Pulahda jäiseen veteen turvallisesti pelastuspuvuissa. Kuviokelluntaa ja pulikointia Safaritalon metsälammessa. Tämä aktiviteetti on yhdistettävissä saunomiseen InipiSPA -kotakylpylässä ja ruokailuun Safaritalolla takkatulen äärellä.

ARCTIC SUPPING

Suppailua & kuivapukukelluntaa

Suppailukausi on nyt saanut jatkoa, kuivapuku päälle ja vesille. Niin kauan kun vedet ovat auki voidaan huoletta jatkaa suppailua ja samalla kokeilla hullunhauskaa kuivapukukelluntaa.

ARCTIC KAJAKKIPOOLO

Kumitäytteiset kajakit ja silmikkokypärät tekevät tästä vauhdikkaasta lajista turvallisen. Karsinnat ja finaali. Pelataan pelastuspuvuissa Safaritalon metsälammella ennen vesien jäätymistä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru