Talviaktiviteetit

Talven aktiviteettipäivä voi sisältää alla lueteltuja lajeja, joita voi myös yhdistää isommille ryhmille. Lisäksi erilaiset tiimiohjelmat onnistuvat ympäri vuoden.

LUMIKENKÄVAELLUS

Mikäli hiihtotaitosi ovat ruostuneet, ei hätää, sillä tämän helpommaksi ei lumessa liikkuminen juuri muutu. Talvinen kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet lumikenkäilylle. Kaikille sopiva ulkoiluohjelma esim. kokouksen lomaan tai virkistyspäivän viettoon.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: Min. 6 hlö, max 30 hlö

 

POTKUKELKKASAFARI JA TALVIKALASTUKSEN TAIKAA

Potkukelkkailua suksijalaksin varustetuilla kelkoilla Pitkäjärven jäällä sekä pilkkiongintaa. Potkukelkka toimii samalla pilkkijakkarana. Retkellä mukana lämmintä mehua. Varustauduthan retkelle lämpimin vaattein ja jalkinein. Meiltä voi tarvittaessa vuokrata pilkkihaalarit ja lämpösaappaat.

Kesto: 2,5 h
Henkilömäärä: Min. 6 hlö, max 14 hlö

ALPPICURLING

Sporttinen joukkuepeli Keski-Euroopasta. Pelataan lumiradalla tai luonnon jäällä. Pukeuduthan lämpimästi sään mukaan.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: Min. 8 hlö, max 12 hlö

TALVEN RIEMUA

Talvinen toimintapäivä voi sisältää useita eri aktiviteetteja kuten mm.: Lumikenkäilyä, pilkkiä, potkukelkkailua, alppicurlingia, lumiveistoskilpailun, mäen laskua, pelastuspukupulikointia, umpihankihiihtoa, laskettelua Safaritalon naapurissa sijaitsevassa Swing Hillin laskettelukeskuksessa. Valitaan muutama aktiviteetti ryhmän koosta ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen. Päivän päätteeksi saunomista, ruokailua ja rentoa illanviettoa takkatulilla.

ICE SPA KUVIOKELLUNTAA

Vesi +4 astetta, ilma -12 astetta. Pulahda jäiseen veteen turvallisesti pelastuspuvuissa. Kuviokelluntaa ja pulikointia Safaritalon metsälammessa. Tämä aktiviteetti on yhdistettävissä saunomiseen InipiSPA -kotakylpylässä ja ruokailuun Safaritalolla takkatulen äärellä.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: Min. 8 hlö, max 16 hlö

ARCTIC SUPPING

Suppailua & kuivapukukelluntaa

Suppailukausi on nyt saanut jatkoa, kuivapuku päälle ja vesille. Niin kauan kun vedet ovat auki voidaan huoletta jatkaa suppailua ja samalla kokeilla hullunhauskaa kuivapukukelluntaa.