White Reindeer -kotaravintola

Nauti elämyksellinen lounas tai kolmen ruokalajin illallinen White Reindeer -kotaravintolassa, luonnon rauhassa, kesyjen porojen ympäröimänä. Tunnelmallisessa kodassa on kelopöydät ja penkit noin 35 ruokailijalle, nuotiokehän ympärille mahtuu lisäksi nautiskelemaan nuotiotulen tunnelmasta. Kodassa on vietetty pienimuotoisia luontohäitä, syntymäpäiviä ja kestitty mm. ulkomaalaisia vieraita. Kota soveltuu myös Karhunpesällä vietetyn kokouksen lounas- tai illallispaikaksi.

Ohessa muutama menuehdotus nuotiotulilla nautittavaksi. Erikoisruokavaliot huomioimme etukäteisilmoitusten mukaan. Tiloissa on anniskeluoikeudet.

Teethän kotavarauksen viimeistään viikkoa ennen toivottua päivämäärää.

COVID-19: Koronapandemiasta johtuen kiinnitämme erityistä huomiota tilojemme siivoukseen. Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan vieraiden välissä ja ammattilainen toteuttaa siivouksen vieraiden vaihtuessa. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita ja toimimme sen mukaan. Kiinnitämme myös erityistä huomiota turvallisuuteen ja turvaväleihin.

Menu 1:

Kermainen lohikeitto
Ruisleipä, vesi
Pannukakku marjahillon kera
Nokipannukahvi

Menu 2:

Savuporokeitto
Kodan rieska, vesi
Loimutettua lohta
Juures-perunanyytti

Lapin leipäjuustoa kuusenkerkkäsiirapilla

Nokipannukahvi

Menu 3:

Kermainen metsäsienikeitto
Leipä, vesi

Riistakäristys perunamuhennoksella

Puolukkasurvos ja suolakurkku

Marjakimara kinuskikastikkeella

Nokipannukahvi

 

Ryhmän koko: Min. 10, max 35 henkilöä
Kesto: 2 h                              

 

Kodan perushinta: 250 € + valittu menu.

Menu 1: à 42 €

Menu 2: à 54 €

Menu 3: à 68 €

 

Hinta sisältää: Yksityisvierailun poropuistossa, valitun menun min. 10 henkilön mukaan, poroille jäkälää syötettäväksi sekä henkilökunnan palvelut. Juomista laskutus kulutuksen mukaan.