Yhteystiedot

Toimisto (ma-pe 9-17): +358 50 5440802
Sähköposti: sma@sma.fi

Löydät meidät somekanavista:

NuuksioSMA FacebookissaNuuksioSMA TwitterissäNuuksioSMA InstagramissaNuuksioSMA YouTubessa

Hirsihuvila, päremajat ja Nuuksion Poropuisto

Karhunpesä - Bear's Nest
Nuuksiontie 83, 02820 Espoo

Päremajat Naava ja Pihka
Nuuksiontie 83, 02820 Espoo

Reindeer Park
Nuuksiontie 83, 02820 Espoo

Safaritalo
Nuuksiontie 77, 02820 Espoo

Villa Kotkankallio
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi


Saapuminen Nuuksioon:

Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla kulkuneuvoilla tai yhteiskuljetuksella vähentääksemme päästöjä, ja ettei Nuuksiontien liikenne ruuhkautuisi. Parkkipaikkoja on tiloissamme myös vain rajallisesti.

Julkinen liikenneyhteys Helsinki - Nuuksiontie 77/83

Lähijunat U, E, L Helsinki-Espoon keskus (Kirkkonummen suuntaan), josta bussilla no 245(A) Nuuksioon. Nuuksion bussi no 245(A) lähtee heti junaraiteiden vierestä ja on yhdistetty juna-aikatauluihin. Jää pois pysäkillä: PUNJONSUO, joka on lähin bussipysäkki sekä Safaritalolle, Karhunpesälle että Nuuksion Poropuistoon (kaksi pysäkkiä eteenpäin Suomen Luontokeskus Haltiasta). Pysäkki on lähes Safaritalon kohdalla. Poropuistoon ja Karhunpesälle mentäessä, kävellään noin 400 m eteenpäin ja käännytään heti suojatien jälkeen oikealle, tienhaarassa on kyltti Karhunpesä ja Nuuksio Reindeer Park.

Matkustettaessa Helsingistä Espooseen, tarvitset ABC-lipun.  

HSL liput ja hinnat: https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat
HSL reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut  

Ajo-ohje Helsinki-Nuuksiontie 77/83

Turun moottoritie - Nupurintie (vanha Turuntie) - Nuuksiontie
30 km Helsingistä ja lentokentältä, 1 km Haltiasta.

Käänny Turun moottoritieltä (tie nro 1) Ikean kohdalta ylös ja oikealle. Käänny toisesta valoristeyksestä vasemmalle Veikkolaan, kehä III:n ali Nupurintielle (tie nro 110). Aja noin 5 km ja käänny oikealle: Nuuksio / Solvalla. Aja Suomen luontokeskus Haltian ohi noin 700 m ja saavut Safaritalolle, joka on heti laskettelurinteen jälkeen oikealla. Pihalla on yksityinen parkkialue.

Kun ajat Safaritalolta noin 400 m eteenpäin (Suomen luontokeskus Haltiasta noin 1 km), saavut Karhunpesälle ja Nuuksion Poropuistoon. Tienhaarassa on kyltti: Karhunpesä ja Nuuksio Reindeer Park. Pihalla on yksityinen parkkialue.

Suurempi parkkipaikka löytyy Suomen Luontokeskus Haltian edestä, noin 700 m ennen Safaritaloa ja noin 1 km ennen Karhunpesää ja poropuistoa.

Huom! Yksityisteille parkkeeraaminen on ehdottomasti kielletty. Asukkaiden on päästävä ajamaan omille tonteilleen ja aurausauton on päästävä auraamaan yksityisteitä vapaasti talvisin.

Nuuksion kulkuyhteydet ja kartat: http://www.luontoon.fi/nuuksio/kartatjakulkuyhteydet

Sijaintimme Luontokeskus Haltian lähikartalla.

Saapuminen Villa Kotkankallion Porkkalaan
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
n. 45 km / 45 min Helsingistä

Aja Jorvaksentietä (tie 51) kohti Hankoa ja käänny ennen Kirkkonummea vasemmalle Porkkalantielle (Porkkalan niemi). Aja Porkkalantietä 14 km ja käänny vasemmalle Bölentie. Aja Bölentietä 1,1 km ja käänny oikealle Läntinen Bölentie. Aja 500 m ja käänny oikealle Torsnäsintie. Aja 750 m ja käänny vasemmalle ensimmäisestä portista sisään pihalle, jossa on yksityistä parkkitilaa. Lisää parkkipaikkoja löytyy kääntymällä seuraavasta portista pihalle.

Huom! Torsnäsintielle tai yksityisteille parkkeeraaminen on ehdottomasti kielletty. Suosittelemme käyttämään pienempää bussia yhteiskuljetukseen, täyspitkälle bussille ei löydy kääntöpaikkaa kapealta Torsnäsintieltä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru