Hirsihuvilat ja erikoismajoitukset

Hirsihuvilat ja erikoismajoitukset

Karhunpesä, Safaritalo ja Villa Kotkankallio

Viihtyisät hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa sekä Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat rennot tilat kokous- ja virkistyspäivän viettoon tai yksityistilaisuuksiin omassa luonnon rauhassa pääkaupunkiseudulla. Tiloissamme on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan. Kokoustarpeeseen löytyy Wi-Fi, dataprojektori, valkokangas ja fläppitauluja. Hybridikokous pienemmän ryhmän kanssa onnistuu tiloissamme mainiosti. Ruokapalvelut hoituvat paikan päälle. Ulos luontoon pääsee suoraan pihalta, Nuuksion kansallispuisto on Karhunpesän ja Safaritalon rajanaapuri. Karhunpesän voi vuokrata myös yksityiskäyttöön viikonlopuksi tai useammaksi päiväksi.  

Päremajat

Uniikki majoitusmahdollisuus kaikille porojen ystäville! Ekologiset käsinvalmistetut päremajat Naava ja Pihka sijaitsevat poropuistossa, Karhunpesän tontilla. Voit seurata ja syöttää poroja suoraan omasta ikkunasta käsin. Pääset käymään myös poropuistossa poronhoitajamme kanssa.

Retkeilymökit

Simppeli 4-hengen pikku mökki retkeilijöille on varattavissa kesäkautena. Oiva vaihtoehto telttayöpymiselle. Sijainti Safaritalon tontilla Nuuksiossa.

Tutustu kohteisiin paremmin menuvalikosta.

COVID-19: Huomioimme koronapandemiasta johtuvan poikkeusajan noudattamalla viranomaissuosituksia. Kiinnitämme erityistä huomiota tilojemme korkeatasoiseen siivoukseen. Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan vieraiden välissä ja ammattilainen toteuttaa siivouksen vieraiden vaihtuessa. Käsipyyhkeinä käytämme paperipyyhkeitä ja käsidesiä on tarjolla. Tiloihimme on turvallista tulla ja luonnossa on tilaa liikkua. Tervetuloa!