Hirsihuvilat ja erikoismajoitukset

Hirsihuvilat ja erikoismajoitukset

Karhunpesä, Safaritalo ja Villa Kotkankallio

Viihtyisät hirsihuvilamme Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksiossa sekä Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoavat mukavan rennot tilat kokous- ja virkistyspäivän viettoon sekä yksityistilaisuuksiin omassa luonnon rauhassa pääkaupunkiseudulla. Tiloissamme on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan.

Kokoustarpeeseen löytyy WiFi, dataprojektori, valkokangas ja fläppitauluja. Hybridikokous pienemmän ryhmän kanssa onnistuu tiloissamme mainiosti. Ruokapalvelut hoituvat paikan päälle. Ulos luontoon pääsee suoraan pihalta, Nuuksion kansallispuisto on Karhunpesän ja Safaritalon rajanaapurina. Jos etsit paikkaa perhejuhlaan, Karhunpesän voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Saapuminen Nuuksioon:

Suosittelemme saapumaan paikan päälle yhteiskuljetuksella tai kimppakyydeillä vähentääksemme päästöjä ja jotta Nuuksiontien liikenne ei ruuhkautuisi. Parkkipaikkoja on myös vain rajallisesti.

Julkisilla kulkuneuvoilla saavuttaessa, bussin no 245 pysäkki "Punjonsuo" on aivan Karhunpesän ja Safaritalon vieressä. Bussi lähtee Espoon Keskuksen juna-asemalta, jonne puolestaan pääsee kätevästi lähijunalla esim. Helsingistä. Lisätietoa kohdassa "yhteystiedot".

Saapuminen Porkkalaan:
Suosittelemme saapumaan paikan päälle yhteiskuljetuksella tai kimppakyydeillä, parkkipaikkoja on vain rajallisesti.

Tutustu ja lue lisää:

https://www.sma.fi/fi/karhunpesa/
https://www.sma.fi/fi/safaritalo/
https://www.sma.fi/fi/villa-kotkankallio/

Suunnitellaan tilaisuus yhdessä! Lähetä alustava tarjouspyyntö: https://www.sma.fi/fi/tarjouspyynto/

Päremajat

Uniikki majoitusmahdollisuus kaikille porojen ystäville! Ekologiset käsinvalmistetut päremajat Naava ja Pihka sijaitsevat poropuistossa, Karhunpesän tontilla. Voit seurata ja syöttää poroja suoraan omasta ikkunasta käsin. Pääset käymään myös poropuistossa poronhoitajamme kanssa.

Varaa tästä yö päremajassa: https://smashop.johku.com/fi_FI/elamysmajoitus

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru