Yö päremajassa

Elämysmajoitus Nuuksion poropuistossa

Tarjoamme ainutlaatuisen majoituskokemuksen ekologisessa päremajassa Nuuksion poropuistossa. Voit syöttää ja kuvata poroja suoraan majasi ikkunasta käsin. Oppaamme vie sinut myös sisälle poropuistoon, jossa hän kertoo poroista ja voit syöttää niitä.

Käsintehdyt päremajat on valmistettu ekologisesti luonnon materiaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

Kahden hengen päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eko-WC, käsienpesumahdollisuus, mini-jääkaappi, vedenkeitin, presspannu, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Ulkoterassilla on grilli, pöytäryhmä sekä erillinen kesäsuihku. Majoja on 2 kpl: Naava ja Pihka.

Lisätilauksesta: Aamiaiskori, iltapalakori, 2-hengen VIP-illallinen nuotiotulilla White Reindeer kotaravintolassa, romantiikkapaketti kahdelle. Polkupyörän vuokrausmahdollisuus.

Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia sijaitsevat 1,1 km päässä majoituksesta. Luontopolut lähtevät "nurkalta".

Varaa majoitus kätevästi SMAshop verkkokaupastamme.

Päremaja, Iglu Hut

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru