Ruokafilosofiamme pohjautuu rakkauteen luontoon ja pohjoisen puhtaisiin makuihin. Käytämme kauden tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita, suosimme kasvispainotteisuutta ja reilun kaupan tuotteita sekä toimimme aina ympäristövastuullisesti.
Menumme ytimessä ovat riista, villi kala ja suomalaisen ruokaperinteen parhaat maut. Kesällä grilli ja savustuspönttö loihtivat herkkuja – erityisesti loimutettu lohi lisukkeineen on klassikko, joka hurmaa jokaisen herkkusuun. Talvikaudella nautitaan tunnelmallisista illallisista kynttilänvalossa, takkatulen äärellä tai kodan nuotiokehän ympärillä – elämyksiä, jotka lämmittävät sekä kehoa että mieltä.
Erikoisruokavaliot huomioimme aina etukäteen. Yksityistilaisuuksiin, kuten häihin ja merkkipäiviin, suunnittelemme menut yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden mukaisesti.
Karhunpesän metsämaisemassa, erillisellä tontilla, sijaitsee Nuuksion Poropuisto ja tunnelmallinen White Reindeer -kota. Kodassa on mahdollista nauttia eräkokin nuotiolla valmistama lounas tai 3-4 ruokalajin illallinen porojen seurassa – ainutlaatuinen elämys, jota et voi kokea missään muualla Etelä-Suomessa.
Perinteisessä kodassa on ruokailutilat 35 hengelle, ja nuotion ympärille mahtuu nauttimaan tulen tunnelmasta myös suuremmalla seurueella. Kodassa yhdistyvät suomalainen luonnonrauha ja Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen ympäristö. Kodan metsäterassilta voit tutustua ystävällisiin poroihimme ja syöttää niille jäkälää, samalla kun henkilökuntamme kertoo porojen elämästä. Kotaruokailu on varattavissa ryhmille ennakkotilauksesta.
📖 Tutustu menuihin ja varaa oma ruokailuelämyksesi:
👉 nuuksioreindeerpark.fi/fi/white-reindeer-kotaravintola
White Reindeer -kodassa ja Villa Kotkankalliossa on anniskeluoikeudet.
Karhunpesällä omat juomat ovat sallittuja.